Es tracta d'una balma obrada d'uns 13 metres d'amplada i una fondària màxima de 7 metres. Tota la façana de la balma està tancada per un mur de pedra seca. A l'interior el terra està format per sorres i la balma perd alçada ràpidament fins a unir-se amb el sostre. El torrent baixa molt a prop del centre de la balma i ha format una capa de concreció que recobreix el mur. La balma es perllonga per la dreta en direcció S uns 10 metres més.
Sortirem de Rellinars en direcció N pel carrer de Sant Pere (PK 15,380 de la carretera B-122). De seguida trobem un pont sobre la riera de Rellinars i un cop passat prendrem la primera desviació a la dreta i seguirem la pista, que transcorre paral·lela a la riera de Rellinars. Després de recórrer uns 600 m, arribarem al torrent del Vetllador, lloc on la pista es bifurca. Deixarem aquí el cotxe (com a referència, hi ha el pou núm. 3 de captació d'Aigües de Terrassa). Seguirem a peu per la pista de la dreta i de seguida trobarem a la dreta un corriol que baixa al torrent. La balma, ben senyalitzada, es troba al llit del torrent del Vetllador.
Coneguda de temps immemorials. La balma està citada indistintament com "Andaló" i "Endaló", sense que sapiguem esbrinar quin és el nom correcte. Va ser obrada per un pagès anomenat Endaló i utilitzada com a habitatge ocasional i magatzem. Al igual que moltes altres cavitats, també fou amagatall dels rellinassencs durant la guerra civil.
Copyright © Espeleoworld 2022.