A la carretera que va de Vallirana al coll d'Ordal, un cop passada la Font del Lledoner hi ha una pista a la dreta que ens pocs metres ens situa en una cruïlla davant d'un antic forn, cal seguir el camí de l'esquerra sense desviar-se, fins arribar a un pla totalment desforestat on fa algun temps (2004) havia una tanca metàl·lica on s'hi criaven cavalls, actualment encara n'hi ha restes (2009). S'ha de voltar aquest sector per la dreta i un cop passat trobarem un camí a la dreta que en 230 metres ens portarà fins a la cova.
Carregant mapa...
Una paret d'obra enrunada dóna accés a la cova, aquesta és una sala gran la major part de la qual ha estat excavada artificialment. A la seva part Oest hi ha una cambra lateral.
Coneguda d'antic, explotada com a pedrera de “Sal de Llop”, i durant un temps arranjada per la plantació de xampinyons.
Комментариев пока нет.
Станьте первым, кто поделится своим опытом!
Зарегистрированных исследований пока нет.
Зарегистрируйте свое посещение этой пещеры!
Llopis Lladó, N. (1941).-”Morfologia e hidrología subterránea de la parte oriental del macizo cárstico de Garraf (Barcelona)”. Estudios Geográficos (4):413-466. Rubinat Aumedes, F. (1981). “Catàleg Espeleològic del Massís de Garraf. Unitat Septentrional. Sector 10”. <em>GOURS </em> (8) : 45-76. GEFOMA. Barcelona. Rubinat Aumedes, F. (2004).-“Catàleg Espeleològic del Massís de l'Ordal”. <em>Espeleosie </em> (Monogràfic):1-117. SIE-CE Àliga. Barcelona. Valles, Jordi de (2017).-”Baix Llobregat”. Catàleg Espeleològic de Catalunya (Vol.6):1-468. EC Gràcia/FCE. Actualització de dades, coordenades i fotografies facilitades per Juli Serrano (SIE-CEA) i Francesc Rubinat (ERE-CEC), abril de 2021.