Està situada a la part alta del torrent del Tripot, en el punt on un petit front rocós travessa el torrent i mig amagada per l'abundant vegetació. Desconeixem la ubicació exacta del torrent del Tripot, també podria tractar-se d'una denominació popular de la zona, tal vegada del torrent del Greixot, que no és altre que la part inferior del riu de Cerdanyola, el qual també canvia de nom abans d'arribar a Sant Julià de Cerdanyola, on s'anomena torrent de la Font del Castell. Coordenades sense gens de fiabilitat.
Carregant mapa...
Balma de 3X10 metres de planta completament plana i coberta d'argiles, l'alçada del sostre no supera els 3 metres en cap moment, a la banda O, hi ha una segona balma més petita.
Cavitat explorada per la SEO del CE Vallirana durant la dècada dels noranta del passat segle. En Faura (1909) cita la cova dels Greixots i algunes més a Sant Julià de Cerdanyola, desconeixem si es tracta d'aquesta cavitat en concret, però podrien ser qualsevol de les catalogades posteriorment en aquest petit municipi.
Комментариев пока нет.
Станьте первым, кто поделится своим опытом!
Зарегистрированных исследований пока нет.
Зарегистрируйте свое посещение этой пещеры!
<ol style="font-family: yui-tmp;"><li style="font-family: Verdana;"> Asensio , A.(2001).-”Sobre algunes cavitats a Sant Julià de Cerdanyola (Berguedà) Barcelona”. Ardenya (1):48-53. SEO-CE Vallirana. <li style="font-size: 16px; font-family: Verdana;">Faura,M.(1909).-"Recull espeleològic de Catalunya". Sota Terra . pp:1-26.