Des de Sadernes cal seguir pel camí de Sant Aniol fins al Gomarell, on continuarem pel camí que remunta cap a Talaixà. Aproximadament 80 metres abans d'arribar a les runes de la Quera, a la dreta, trobarem la marca (FC) en vermell. Seguirem les marques de pintura vermella que remunten pels blocs de l'esllavissada del cingle, fins arribar a la lleixa boscosa on trobarem la boca S, del forat, a la base de la paret. Les coordenades corresponen a la boca S.
Carregant mapa...
Una galeria en direcció N, i amb un suau pendent de 15 metres de recorregut, arriba a la banda contraria del cingle, s'ha d'anar amb precaució doncs aquesta boca dóna al precipici. La cavitat és la resta d'un antic col·lector que ha quedat al descobert per l'erosió i regressió del cingle. Són evidents les marques d'erosió i corrosió al sostre i a les parets. La planta està recoberta, predominantment, de sediments argilosos i blocs clàstics, fins pocs metres abans d’arribar a la boca N, on la roca del sòl es nua. Els processos litogènics són escassos.
Cavitat ja coneguda a la zona, però de la que no es tenia coneixement en l'àmbit espeleològic, el setembre de 2014 és explorada i topografiada pel GE Badalona. També se la coneix erròniament com Feixa Closa (d'aquí les marques FC), i Balma Closa .
Encara no hi ha comentaris.
Sigues el primer en compartir la teva experiència!
Encara no hi ha exploracions registrades.
Registra la teva visita a aquesta cova!
Totes les dades han estat extretes del web del Grup d'Espeleologia de Badalona (www.geb.cat).