Es troba al cingle de Carnestoltes, situat immediatament al N del nucli de Sant Miquel de la Vall i a tocar d'aquest, des d'on s'observa una part de les escletxes. Es pot accedir a peu des del costat NW de la cinglera.
Carregant mapa...
La boca superior correspon a l'escletxa d'en Minguera, allargada i força dissimulada per la vegetació. A un pou inicial de 8 metres segueix un fort pendent amb blocs en precari equilibri i molt polsegosa que ens porten fins l'escletxa d'en Coma, estant ambdues comunicades. La part corresponent a l'escletxa d'en Coma està profusament concrecionada, acabant aquesta oberta a l'exterior.
La primera cita d'exploració de que es té noticia correspon al GIE del CE Gràcia el 1964.
Encara no hi ha comentaris.
Sigues el primer en compartir la teva experiència!
Encara no hi ha exploracions registrades.
Registra la teva visita a aquesta cova!
Borràs,J.;Miñarro,JM.;Talavera,F.(1979).-”El Pallars Jussà”. <em>Catàleg Espeleològic de Catalunya </em> (Vol.3):1-211. Ed Políglota.Barcelona. Escolà, Oleguer (1970).-“Catálogo Espeleológico del Montsec ”. <em>Espeleòleg </em> (11-12):453-542, ERE - CE Catalunya, Barcelona. Pallarés Personat,J.(1971).-”Avance al estudio morfológico de la cinglera de Carnestoltes”. <em>5º Campamento regional de Espeleòlogos </em> pp:5-6. SAS – CGB. Barcelona. SAS-CGB.(1967).-”Catálogo de cavidades del macizo del Montsec”. Cavernas (9):319-338. GE Badalona. Valles, Jordi de (2008).-”Alta Ribagotça, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Val d'Aran”. Catàleg Espeleològic de Catalunya (Vol.1):1-319. EC Gràcia/FCE. Coordenades, dades i fotografies facilitades per Montse Roca i Juli Serrano (SIE-CEA) actualitzades a gener de 2023.