Actualment el més pràctic es arribar-se al final del passatge del Brasil, des d'aquí a l'oest es veu el final de la carena del Serral del Suro, la cavitat es troba a 165 metres de distància cap al nord-oest amb uns 20 metres de desnivell. Coordenades molt aproximades.
Carregant mapa...
S'obre a l'exterior mitjançant una gran fractura de 28 metres de llarg i entre 1 i 2 metres d'ample, a més hi ha un desnivell de 7 metres entre el llavi superior i l'inferior. La fractura es presenta multipartida en diversos sectors degut a diversos ensorraments. En el punt en que la fractura és més penetrable, es presenta en forma de pou de 8 metres de fondària i que permet assolir -15 metres des de la cota superior. A la fractura s'hi pot accedir per diversos punts no comunicats entre ells. La part més allunyada de la fractura és en la que s'assoleixen els -17 metres de fondària.
La primera referència que es té d'aquesta cavitat es l'aportada per Jordi Lloret i Jaume Ametller a mitjans dels anys 70, que en aquella època eren membres del GEFOMA.
Encara no hi ha comentaris.
Sigues el primer en compartir la teva experiència!
Encara no hi ha exploracions registrades.
Registra la teva visita a aquesta cova!
Lloret Prieto, Jordi.(1982).-”Catàleg Espeleològic del Massís de Garraf. Unitat Septentrional. Pla d'Ardenya TOMO II” GOURS (9):7-101. GEFOMA. Barcelona.