Pel mateix camí que de can Nerós puja fins la cova de Rocafesa o de Sant Martí, un cop situats per sobre del primer cingle, cal deixar el camí que porta a la cova i seguir per sobre del cingle, baixant tot seguit per un camí a la dreta del qual i sota unes penyes es troba la cavitat. Coordenades sense gaire precisió.
Carregant mapa...
Consta d'una única sala totalment ocupada per blocs, amb una obertura a l'exterior de 2x2 metres.
Cavitat descoberta i explorada pel GIS de Girona, el 3 de gener de 1973. Les cavitats situades en aquesta zona les denominaren amb del sigles 0-2. Curiosament pel que fa a aquesta cova els mateixos exploradors li assignaren tres noms diferents, Cova S-3; Cova del Campament i Cova del Roc Mirador. Aquests també li atorguen un recorregut de 10,5 metres, el qual no es correspon amb la topografia publicada que segons l'escala no té més de 7 metres de recorregut.
Encara no hi ha comentaris.
Sigues el primer en compartir la teva experiència!
Encara no hi ha exploracions registrades.
Registra la teva visita a aquesta cova!
Borrás,J.; Miñarro,JM;Talavera,F.(1982).-”el baix empordà, el gironès, la selva, l'osona,el vallès oriental i el maresme”. Catàleg Espeleològic de Catalunya (vol 6):1-292. ed. Políglota. Barcelona. Mirambell Roqueta,E; Bosch Codola,J; Estiu Masferrer,R.(1975).-”Estudio espeleológico del sistema cárstico de Sant Martí de Llémena” Revista de Girona (73):77-95. Diputació de Girona.