Des de Corbera de Llobregat ens dirigirem cap a l'Amunt i concretament a la urbanització de Can Rigol, anirem al carrer de la Sal de Llop i el seguirem fins al final, aquest enllaça amb una pista que seguirem durant 280 metres, on agafarem un camí a l'esquerra que en pocs metres en portará a l'entrada d'una pedrera abandonada, caldrà remuntar fins la part més alta a l'interior de la pedrera on trobarem la boca de la cavitat penjada a la paret de l'esquerra a uns 2 metres d'alçada.
Carregant mapa...
La boca es troba penjada a la paret de la pedrera i dóna accés a un estret conducte, quasi al final d'aquest trobem un pouet que dóna accés a un pis inferior el qual segueix amb les mateixes característiques. La litogènesi es força abundant, fent més complicada l'exploració.
Explorada el 30 d'octubre de 1983 pel GEFOMA, a partir d'unes indicacions fetes per companys de la secció Excursionista del Foment Martinenc que vivien a Corbera. Posteriorment A. Asensio i P. Valdepeñas efectuen unes desobstruccions augmentant el recorregut.
Encara no hi ha comentaris.
Sigues el primer en compartir la teva experiència!
Encara no hi ha exploracions registrades.
Registra la teva visita a aquesta cova!
Ametller, J.(1984).-”Nota sobre dos cavidades en el Amunt (Corbera)”. <em>Gours </em>(10):8-10. GE Foment Martinenc. Barcelona. Asensio,A.(1997).-”Cinc cavitats a la muntanya d'en Rigol i Fondo del Pèlac. (Ordal.Massís de Garraf. Baix Llobregat)”. <em>Cavernas </em> (24):45-49. GEB. Badalona. Rubinat Aumedes, Francesc (2004).-” Catàleg Espeleològic del Massís de l'Ordal ” (monogràfic):86-87. SIE.CEA. Valles, Jordi de (2017).-”Baix Llobregat”. Catàleg Espeleològic de Catalunya (vol.6):1-468. ECG/FCE. Fitxa actualitzada el juliol de 2020. Fotografies facilitades per Montse Roca i Juli Serrano (SIE-CEA).